Dans, Familj och så lite galenskap

Dagvill, To Do Lists och en smula stressad

Hundrafyrtioelva gånger har jag trott att det varit söndag idag!! Så förvirrande, igår kändes som fredag och idag söndag? I söndags kändes det som lördag men vad var det då för dag i lördags? 🤪 Ok men nu är jag i alla fall med på att det är tisdag idag fast det känns fortfarande som söndag och snart kommer det även kännas som fredag för vi ska äta tacos!

Dagarna, loven och ledigheten gör mig förvirrad men också ALLT allt allt som ska vara klart, fixat och färdigpanerat denna tid på året!

Varför kommer allt på engång? Varför måste allt vara färdigt preciiiiis samtidigt? Maj ska ju vara en härlig och skön månad, uppladdning inför sommar men just nu känns det mera stressigt och virrigt i hjärnan. Någon som känner igen sig eller är det bara jag som har otur i mina tankar och planeringar? 😝

Har ni ”to do lists”? Det är min räddning just nu! Tyvärr är jag bättre på att skriva dem än att bocka av på dem. Men det hjälper i alla fall att komma ihåg allt!

Jag har ett ”To Do List”-block där snart alla papper är slut haha så nu har jag gått in på mitt ”Evil Plans” block också! Saker som ska göras blandat med planer för framtiden och roliga projekt! Perfekt! 👌🏻

Mitt mål är att jag ska lyckas stryka allt på mina to do lists men det känns som de fylls på hela tiden? Ska man göra en för varje dag kanske? Någon som sitter inne på ett hett tips? 😃

Jag tror jag ska prova att göra en lista för varje dag, min överlevnadsinstinkt säger att det kan funka bra just nu! En sak i taget!

Mitt problem är dock att jag alltid tänker 14 steg framåt…. men med dag-listor så borde det gå super! Vad tror ni?

Jag återkommer med resultat och tips jag lärt mig ❤️😃

Wish me luck! Och trevlig söndag! Jag menar tisdag….. 😄

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats