Dans, Familj och så lite galenskap

Föräldramöte på förskolan

Hej på er!

Heter det att man har kvartssamtal fortfarande? Eller föräldraträff? Enskilt föräldramöte kanske? Ah hur som helst så lämnade vi Paxton hos övriga kids i sandlådan och blev invinkade av ena fröken till Myrans avdelning!

Innan hade vi haft en härlig morgon med en riktigt sprallig P som verkade älska att både mamma och pappa var hemma på morgonen en helt vanlig fredag! ( som om han håller koll på dagarna? Eh… men det verkade så 😝) något annorlunda registrerade han och glad var han!

Precis lika glada som vi kände oss när vi lämnade mötet med förskolefröken! Wihooo! Paxton trivs, uppför sig. Socialiserar sig med övriga barn, spexar och busar, pratar på och utvecklas massor! Härliga fredagsnyheter! Han kan ha lite dåligt humör när han är hungrig dock… japp den tar jag på mig…. jag är precis likadan!! 🙈

Han blir tydligen också lite sotis och svartsjuk när fröknarna tröstar andra barn eller någon ”snor hans favvofröken” haha! Undrar vem han har fått det ifrån?? 🤔😂

Vi fick information om vad de gjorde på dagarna, lite olika projekt som de startat och fick fina bilder på Paxton med oss hem som fröknarna tagit under våren. Det målades, lektes i kartonger och byggdes med klossar!

Överlag så verkar allt gå toppen och våra föräldrahjärtan kan lugna sig! ❤

Vi känner oss också nöjda med vårt val av förskola. Förutom att det ligger nära så är det mycket trevliga pedagoger, en härlig stämning bland barnen, vi möts alltid av leenden och det är bra information från fröknar och ledning! Lokalerna är inte de nyaste men väldigt trevliga ändå och det finns flera lekgårdarna och det är lekparker och lite skogsområden precis runt hörnet. Perfekt för miniutflykter och äventyr!

Paxton skolades in i januari fast det känns som det var igår! Tiden har verkligen flugit iväg den här våren!

Är det någon mer som skolade in i år eller höstas och haft sitt första ”föräldramöte”? Hur upplever ni er förskola? Är ni nöjda? Och ni som haft era barn längre på förskola, hur upplever ni det? Har ni haft möjlighet att påverka något?

Känns som att vi hittills i alla fall haft väldig flyt och tur med ”förskolevärlden”! Man får va glad så länge det håller i sig!

Kommenteta gärna med era erfarenheter! ❤️

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats