Dans, Familj och så lite galenskap

Har ni mött Arne Alligator?

En dag så dök han upp, den där gröna filuren som dansar runt och sjunger så tjusigt på finlands-svenska. Han etsade sig fast i mitt huvud och ibland kommer jag på mig själv att gå runt och sjunga ”Arne alligator, kommer från ekvatorn, skrämmer våra vänner men känner alla DJUuuuuuuuuur” 😝

Det går inte ens att försöka att sjunga utan dialekten, det låter så fel 😂

Och jag är tydligen inte ensam om att få den skönsjungande alligatorns låt i huvudet. En kompis till oss som var barnvakt fortsatte minsann att skråla ”Arne alligator…..” även när han kommit hem! Haha! Stackarn!

Hur som helst så ääääälskar Paxton denna Arne så det är lika bra att vänja sig eller lära sig stänga av öronen. Paxton har dock hittat på ett eget namn på alligatorn och ropar ”Otto, Otto!!” Jag och Robin tittade på varandra första gången och ba va?? Otto? Vem är Otto? Haha 😂

Sen fick vi ihop 1+1 som i det här faller blev alldeles knas 🤪 och insåg att det var Arne Alligator som var ”Otto”. Har ingen aning om var just Otto kom ifrån…. någon som har en idé hur Arne Alligator kan bli Otto??

Nu när man säger ”vill du titta på Otto?” svarar Paxton med glädjetjut i form av ”JAAAAAAAAAAA OTTOOOOOOOOOO” och springer ut i köket med armarna upp i luften för han har vid det här laget lärt sig var Otto finns….. i Paddan i en av kökslådorna 😂 Det är där han bor Otto!

När Paxton satt sig i sin stol så hejar han glatt när hans gröna kompis dyker upp i rutan och sen skattar han och dansar med i Arnes, förlåt Ottos rörelser 😉❤

Ifall vi inte tycker att Paxton ska titta på Otto just precis när han vill så säger vi att Otto sover och då gör Paxton snarkljud och så leker han vidare med andra leksaker haha! Underbara unge!

Ja så om ni inte mött Arne alligator ( Otto 😝) ännu och känner för en liten uppiggande melodi så här en onsdag så hittar ni honom här!

Enjoy! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats