Dans, Familj och så lite galenskap

Hungrig jämt! Tips på mellis tack!

Hur kan man vara hungrig jämt!? Jag och Robin äter varsin stor tallrik med spagetti och köttfärssås…. en kvart senare tittar jag på honom och säger…. ”Du…?” 😬 Han svarar direkt ”är du hungrig igen eller?” Och så skrattar vi och jag säger ja..? 🙈

Antingen så bor det en liten filur i min mage ( ja alltså inte ett barn för jag är inte gravid 😉) eller så har jag världens snabbaste ämnesomsättning. Visserligen rör jag ju på mig och tränar och dansar 70 % av tiden jag är vaken men ändå, haha hur mycket kan det knorra i magen! 😃

Det brukar bli 2 frukostar, en lite lättare lunch, sen mellis och så middag innan klasserna startar. Under kvällen får jag i mig kanske kvarg och frukt eller ägg och sen när jag slutar vid 21.30 tiden då är monstret i magen igång igen! 😂

Brukar försöka hålla mig tills jag kommer hem men idag blev hungern för stor så då fick det bli en hederlig gammal varmkorv med bröd! Och gud så god den var 😋

Nu sitter jag här på tåget efter en kväll i danssalen och längtar hem till lite mer att stoppa i magen! Naturell kvarg och müsli får det bli. Och så Falu rågrut med Bregott! Haha det är min last! Skulle kunna äta ett helt paket med rågrut 😝 Men det måste vara Bregott på….

Har ni bra tips på mellis som man kan äta i farten? Eller som är lättfixade? Vad äter ni? Ge mig alla tips ni har!

Nu blev jag ännu mer hungrig av allt mat-skrivande…. 😬 Tur att jag snart är hemma! 💕

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats