Sovmorgon, kreativt tänkande och låttips | Dans, Familj och så lite galenskap

Dans, Familj och så lite galenskap

Annons

Sovmorgon, kreativt tänkande och låttips

Idag vaknade jag utvilad! Vad sjutton är klockan?? 06.30! Robin snoooooozade nog någon gång för mycket 😉 och jag bara sov på. Och det gjorde Paxton också! Kunde dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro framför lite morgon-tv innan jag hörde hans röst : mammaaaaaaaaa!

En glad kille stod i sängen och sträckte armarna mot mig! Mamma! 😍

Sovmorgonen gjorde att morgonen gick i ett rasande tempo! Det åts lite gröt, vi busade och läste böcker, dansade till Shuffla 48 gånger och lekte med ”gubbarna” och radade upp dem på bordet! Sen en macka och lite äpplechips (inte chips-chips utan äppelskivor 😆) innan påklädning och iväg till föris!

 

Hemma igen fick jag i mig min frukost nr 2 och satte igång att jobba! Mixa musik till dansklasserna inför avslutningsshow står på agendan varje förmiddag nu så här i slutet av terminen! Och det är inte bara att klippa och klistra haha! Det ska tänkas ut tema, vilken musik som passar till temat, sen ska musiken hittas, det ska va lite humor och så ska man koreografera! Och så mixa ihop den resterande musiken. Hjärnan får ofta gå på högvarv men det är riktigt roligt att spåna idéer och fixa! Idag har jag bland annat mixat ett dressyrtema! Hahahaha ja det låter ju inte riktigt klokt och det är det inte heller 😂 men roligt kommer det bli! Älskar att mitt jobb är så kreativt och varierande!

Det är mycket fart och fläkt med roliga inslag och tokerier men ikväll blir det också en koreografi till en lugnare låt! Det är min Disco Slow som dansar till den här låten och den kan jag verkligen rekommendera att lyssna på om du behöver rensa tankarna, drömma dig bort eller bara ha lugn musik omkring dig 💕

Nu är jag strax på jobbet och är redo för en eftermiddag/kväll i danssalen! Paxton har nog precis vaknat från sin lunch-nap på föris och leker för fullt med kompisarna! Hoppas jag hinner ringa Facetime med mina grabbar innan jag startar klasserna ikväll! Kvällen blir alltid lite lättare med lite kärlek och energi från ett familjesnack på FaceTime! ❤️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats