Yes Yes Yes! Han verkar trivas! | Dans, Familj och så lite galenskap

Dans, Familj och så lite galenskap

Annons

Yes Yes Yes! Han verkar trivas!

God kväll i stugorna!

Eftersom jag jobbar kväll är det Robin som hämtar Paxton på föris mån-tors 😃 Jag är alltid den elaka som lämnar och Robin räddaren som hämtar 😉 Men fredagar då är det min dag att få hämta och bli god igen inför helgen!

Vi bor ca 2 min från förskolan och nästan alla gånger sedan i januari när han startade så har han gråtit och ropat mamma. Dock samtidigt som han ger mig en snorig puss och sträckt armarna mot någon av fröknarna.

Vissa dagar har han börjat snyfta redan hemma  och ibland när vi svänger in mot skolan. Han vet precis vad som väntar. Vi lämnar så gott som alltid ute och vi möts varje förmiddag av trevliga pedagoger och glada barn som ropar ”heeeeeej Paxton” över hela gården! Några barn kommer springandes och möter oss och säger ”Hej Pazton (😂) Vill du springa med oss?” Gullungar!!

De senaste dagarna har varit lite annorlunda, han har snyftat lite men jag har fått en puss och även fast någon av fröknarna kommer och möter oss så kan jag släppa ner honom på marken och så struttar han iväg mot kompisarna i sandlådan! ❤ En gång vinkade han till och med till mig med en spade och log 😍

Åååå lilla plutten! Blivit stora killen som hänger i sandlådan med polarna! Springer runt och busar och håller låda!

På eftermiddagarna försöker jag hinna ringa FaceTime med dem om Robin hämtar tidigt och innan jag hinner starta mina dansklasser men oftast får jag en rapport i form av bild och lite uppdatering om hur dagen gått! 👍🏻

Och det verkar gå toppen! Jag frågar också varje morgon när jag lämnar hur dagen innan gått och får bara glada svar! Underbart!

Ibland får jag också några roliga beskrivningar om hur han spexar och dansar och får de andra barnen och även pedagogerna att skratta! Lilla tokstollen!

Känns härligt att veta att han känner sig trygg och trivs med kompisarna och fröknarna på förskolan! Det verkar vara full fart och glädje mest hela dagarna för han sover som en stock hela nätterna och vaknar alltid med ett leende just nu! 😃 ( man får va gla’ så länge det håller i sig!!)

Dagens rapport innehöll orden ”stans gladaste kille” och ”han varit glad och sprallig hela dagen” och hemma gick han runt och ropade Yes yes yes! Haha vilken knasboll!

Och med de orden i minnet dansade jag glatt hela kvällen!

Nu är jag snart hemma och ser fram emot en ny morgon imorgon med vår glada prins! 😍

Här har han rockat sandlådan hela dagen den lilla lortgrisen 😛

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats